Rasadores

Excavacions Ciurans disposa de la maquinaria adequada per cobrir qualsevol tipus de canalització.  Podem fer canalitzacions d’aigua, gas, enllumenat, telèfon, clavegueram, etc.

Rasadores de disc

Excavacions Ciurans intenta disposar sempre de les darreres novetats tècniques. Es per això que ara oferim un nou sistema d’obrir rases: la rasadora de disc.

Zanjadora de disco Ciurans

Rasadora de disc

Fins ara, el sistema habitual era tallar amb disc, demolir el paviment amb martells picadors i obrir la rasa amb una reto-excavadora, amb profunditat màxima de 1.30 m. Amb el nou sistema obrim rases amb amples que oscil·len entre els 90-30 cm., en paviments de formigó o d’asfalt, d’una sola passada. Les rases queden perfectament netes i el cost és mes baix. Ideal per soterrar instal·lacions d’aigua, telèfon, enllumenat públic, drenatges, electricitat, fibra òptica …

Microrasa

Excavacions Ciurans ha evolucionat per oferir als nostres clients les mes recents novetat en el sector de l’obertura de canalitzacions de fibra òptica amb la tècnica de la microrasa: es tracta d’un revolucionari sistema que permet, a mes de fer el tall, aspirar la runa procedent de la microrasa tot en un sol procés. Les dimensions de la microrasa poden oscil·lar entre 10 i 30 0 cm. de profunditat i fins 3 cm. d’amplada.

zanjadora1

Microrasa

El pas final es el segellat de la microrasa, en aquest aspecte Ciurans també utilitza les darreres innovacions en maquinària especial per al millor segellat. Els rendiments pel que fa a estalvi i rapidesa d’aquest procediment son inigualables comparant-los amb el sistema tradicional de obertura de rases.

En resum:Reducció de temps de execució, reducció de costos, reducció de l’impacte mediambiental.

 

 

Rasadores de cadena

En els mètodes habituals d’obertura de rases per a la instal·lació de serveis es freqüent l’us de retroexcavadores. Aquests mètodes generen grans quantitats de terra i de runa, atès que l’ample mínim d’una pala d’excavadora es de 30 centímetres, fet que dificulta també la tasca de tornar a tapar la rasa un cop col·locat el servei corresponent.

Rasadora de cadena

Rasadora de cadena

Amb una rasadora de cadena es poden obrir rases de 9 a 17 centímetres d’ample per a la instal·lació de canonades d’aigua, gas, enllumenat públic, etc. Aquest es el sistema mes ràpid i, a mes, el cost de tapar la rasa i refer les voreres també s’abarateix considerablement.